Longboard love

De som känner mig vet att jag är en person som alltid tycks tjata om väder och vind. Så fort prognosen visar chans till vind så kollar jag vindprognosen minst en gång i timmen för att hålla koll på hur det förändras under dagen. Planer börjar ta form inför vart jag bör åka och kolla efter vågor. Förra året köpte jag mig en 9'6 longboard för att öka mina möjligheter till att få surfa oftare och få fler vågor. Det köpet är jag evigt tacksam för. Aldrig trodde väl jag att jag framöver alltid skulle prioritera att surfa min longboard istället för någon annan bräda. Man bör alltid våga testa nya saker för man vet aldrig vart det leder.

Det är en viss känsla jag har i kroppen när jag står på min bräda, möjligheterna till att pusha mig själv men samtidigt bara fjanta runt som gör att jag verkligen älskar min longbaord. Jag blir lätt inspirerad av saker som jag ser och lär mig. Det nyaste trycket är insirationen hämtad från just min kärlek till surfing. Precis det som min longboard ger mig är Good vibes and long rides!

För mig handlar inte surfing om att vara bäst, självklart vill man göra så gott man kan men den bästa surfaren ute är alltid den som har mest kul. Egentligen har jag inte en aning om vad det är jag håller på med när jag envist försöker ta mig fram mot nosen. Det jag går på är bara känslan hur vågen och brädan känns under fötterna samtidigt som jag fokuserar på hur vågen bryter. Det är som en magisk dans man utför på vågen och det är just den dansen som jag nu är fokuserad på utveckla ännu mer. 

Kommentera gärna: