Hallifornia 2019

Vilken helg det varit! Jag som aldrig är i Varberg fick verkligen se det från sin bästa sida i helgen. Detta var det bästa event som jag någonsin besökt i Sverige. Det var som att jantelagen var som bortblåst och folket som besökte festivalen var genuina och härliga. Vi är redan taggade på nästa år så jag hoppas att det ses där! Festivalen är en blandning av olika aktiviteter, musik, miljöarbeten, utställare, god mat och drar till sig en unika, medvetna och underbara människor.
 

Jag vill även tacka alla som handlade av oss och även ett stort tack till alla som kom med så mycket bra och positiv feedback! Detta var första gången som vi var ute med Styked och visade upp produkterna. Det var över min förväntan helt enkelt och jag håller fortfarande på att ta in all den fina respons som jag fick av er i helgen. Ni är underbara! Efter helgen på Hallifornia så har jag fått hur mycket mer energi som helst till att fortsätta att utveckla företaget. Fram tills nästa år festival så kommer vi såklart ha kvar onlinebutiken. Har du hittat en tröja som du vill köpa fast vi inte har den i just din storlek? Släng iväg ett meddelande och berätta detta för oss så ska jag se till att trycka en till dig. 

Det känns som en nystart i starten för detta företaget. Nu vet jag att batik verkligen är tillbaka och inför nästa år kommer jag ladda upp med ännu mer! Det var så kul att höra all fin respons på tygväskorna, några av dem var helt nya och visades första gången på festivalen. De kommer inom kort finnas tillgängliga att köpa i onlinebutiken. Avslutningsvis vill jag tacka alla härliga människor som jag träffade under helgen, ni gjorde detta till ett minne för livet och jag hoppas att vi ses igen nästa år!

Kommentera gärna: